پوست و زیبایی

کاشت ناخن چیست؟ و انواع کاشت ناخن

امروزه اکثر خانم ها به دلایل متفاوت اقدام به کاشت ناخن میکنند ، انواع کاشت ناخن میتواند برای کسانی که در ناخن هایشان نقص دارند ، عادت به جویدن ناخن دارند و یا ناخن های شکننده دارند انتخاب خوبی باشد . در کاشت ناخن به چند طریق نوعی از مواد، به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی قرار داده می‌شود برخی کاشت ها به صورت نچرال و طبیعی هستند اما بعضی از نمونه کاشت های ناخن بسیار مصنوعی هستند و کاشت ناخن میتواند مزایا و معایب متفاوتی داشته باشد. کاشت ناخن یکی از پرطرفدار ترین خدمات زیبایی خانوم ها می باشد، کاشت ناخن بجز زیبایی دست و ناخن ها می توانند روشی ایمن برای افزایش ضخامت و ترمیم ناخن ها دانست. کاشت ناخن دارای انواع گوناگونی می باشد که روش کاشت باید طبق نوع ناخن ها با متریال مختلف صورت پذیرد، از مزایای مهم کاشت ناخن پوشاندن ناخن های آسیب دیده، جلوگیری از عادت جویدن دندان ها، افزودن طول و حجم ناخن های شکننده است. کاشت ناخن را می توان یکی از شغل های پر در آمد در نظر گرفت به همین منظور می توانید جهت درآمد کاشت ناخن را مطالعه کنید. در اینجا از مجله پزشکی و سلامت دکتر روم به انواع کاشت ناخن و معرفی محبوب ترین روش ها می پردازیم.

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن یک روش زیبایی و تقویت ناخن است که برای بلندتر، مقاوم‌تر و خوش‌فرم‌تر کردن ناخن‌ها استفاده می‌شود. در این روش، مواد مصنوعی مانند پودر اکریلیک، ژل یا پلی‌ژل روی ناخن طبیعی یا تیپ (ناخن مصنوعی) قرار داده می‌شود و پس از فرم‌دهی و سفت شدن، طراحی و لاک روی آن اعمال می‌شود.

انواع کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن انواع مختلفی دارد که هر کدام ویژگی‌ها، مزایا و معایب خاص خود را دارند. در ادامه به مهم‌ترین انواع کاشت ناخن اشاره می‌کنم:

۱. کاشت ناخن پودری

کاشت ناخن با پودر یکی از روش های بسیار محبوب در بین تمام خانم ها می باشند، در این روش ابتدا پودر ناخن را با محلول لیکوئید ترکیب می کنند و بعد مایع خمیری شکل را به وسیله قلم موی مخصوص بر روی ناخن فرم می دهند و بعد از سوهان کشی به رنگ دلخواه در می آورند. در این روش به وسیله پودر اکریلیک و لیکوئید به ساخت لایه ای محکم از ترکیب این دو ماده پرداخته میشود و به وسیله پرایمر در زیر سازی ناخن و سوهان کشی های مختلف در سطح کاشته شده می توان استحکام و همچنین فرم زیبای ناخن ها را شکل داد. کاشت ناخن پودریاز با دوام ترین انواع کاشت ناخن است و استحکام بالایی در اثر ضربات از خود نشان می دهد.

روش کاشت ناخن با پودر به صورت کامل

کاشت ناخن با پودر یکی از روش های بسیار محبوب در بین تمام خانم ها می باشند، در این روش ابتدا پودر ناخن را با محلول لیکوئید ترکیب می کنند و بعد مایع خمیری شکل را به وسیله قلم موی مخصوص بر روی ناخن فرم می دهند و بعد از سوهان کشی به رنگ دلخواه در می آورند.

  • مانیکور: اولین بخش در کاشت ناخن، مانیکور می باشد در واقع در این مرحله ناخن ها به وسیله ابزار های مرتبط مرتب، کوتاه و تمیز می شوند.
  • چسپاندن تیپ: بعد از فرم دهی به ناخن ها نوبت تیپ گذاری و کاشت در صورت نیاز می باشد.
  •  فرم دادن به پودر و لبکوئید: در مرحله بعدی به مواد روی ناخن به وسیله قلم فرم داده می شود.
  •  فرم دهی ناخن: بعد از خشک شدن پودر بر روی ناخن مرحله سوهان کشی پایانی و فرم دلخواه مشتری می باشد.
  •  لاک زدن: مرحله لاک زدن نیز با انتخاب مشتری لاک و طرح مورد نظر بر روی ناخن زده می شود و با قرار گرفتن در دستگاه یو وی به اتمام می رسد.

از مزایای این روش می توان به ماندگاری بالا، تنوع بالا، قیمت مناسب اشاره نمود. و معایب آن زمان‌بر، بوی تند مواد، نیاز به ترمیم منظم.

۲. کاشت ناخن ژله‌ای

از دیگر روش های کاشت ناخن استفاده از ژل در کاشت می باشد، ژل ها انواع گوناگونی دارند که می توان با در نظر گرفتن نوع ناخن از این ژل ها استفاده شود. کاشت ناخن به روش ژله ای  با استفاده از سه لایه ژل به نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین به ساخت لایه ای شیشه ای و محکم در سطح ناخن ها اقدام می شود. پس از هربار ژل زدن بر سطح ناخن ها باید دست را در دستگاهی به نام UV قرار داد و در انتها به وسیله ماده کلینز، حالت چسبندگی آن را از بین برد. دوام این کاشت ناخن در حدود دو هفته بوده است.

انواع کاشت ناخن با ژل

  • کاشت ناخن با پلی ژل: پلی ژل یکی از انواع ژل ها می باشد، که به صورت تپوپی که در رنگ ها کریستالی، هلویی، نود، سفید و صورتی در دسترس می باشد، برای فرم دهی به این ژل بر روی ناخن می توان از قالب کاشت ناخن استفاده نمی شود، اما می توان در صورت نیاز از فرمر ها نیز استفاده نمود.
  • کاشت ناخن با ژل کاسه ای: کاشت ناخن با ژل کاسه ای با پلی ژل دارای تفاوت های می باشد، به عنوان مثال ژل کاسه ای شل تر و کشسانی تر می باشد به همین دلیل فرم دهی به ژل کاسه ای نیاز به مهارت بیشتری دارد.
  • لمینیت ناخن: لیمینت ناخن نیز یکی از روش های بسیار آسان می باشد، اگر شما از فرم ناخن های خود راضی هستید ولی ناخن های ظریف و شکننده ای دارید می توانید به وسیله لمینیت ناخن های خود را با استفاده از لمینیت مستحکم و زیبا تر سازید.از ویژگی های بسیار مهم کاشت ژلی عدم بروز حساسیت های پوستی، تنفس راخت بافت ناخن، روش بی خطر و بدون آسیب های احتمالی می باشد.

مزایا: ظاهر طبیعی‌تر، شفافیت بالا، انعطاف‌پذیری بیشتر نسبت به کاشت پودری.

معایب: شکننده‌تر از کاشت پودری، نیاز به دستگاه UV یا LED برای خشک شدن.

انواع کاشت ناخن چیست؟

۳. کاشت ناخن قالبی

روش: مواد کاشت در قالب‌هایی ریخته شده و روی ناخن قرار می‌گیرند.

مزایا: سرعت بالا در اجرا، نیاز کمتر به سوهان‌کاری.

معایب: دوام کم، احتمال جدا شدن زودهنگام، مناسب نبودن برای همه ناخن‌ها.

۴. کاشت ناخن بیبی بومر (ترکیبی)

روش: ترکیبی از کاشت پودری و ژله‌ای است که ظاهری گرادینت و طبیعی ایجاد می‌کند.

مزایا: زیبایی خاص، ماندگاری بالا، مناسب برای طرح‌های کلاسیک.

معایب: اجرای سخت‌تر و زمان‌بر.

۵. کاشت ناخن دیپینگ

روش: در این روش ناخن‌ها به پودر مخصوص آغشته شده و با مایعی مخصوص فیکس می‌شوند.

مزایا: بدون نیاز به دستگاه UV، سریع‌تر از کاشت ژله‌ای، سبُک‌تر از کاشت پودری.

معایب: ماندگاری کمتر، گزینه‌های طراحی محدودتر.

۶. کاشت ناخن فیبر یا سیلک

روش: از نوارهای ابریشمی یا فیبر برای استحکام ناخن طبیعی استفاده می‌شود.

مزایا: مناسب برای ناخن‌های شکننده، طبیعی و سبک.

معایب: استحکام پایین‌تر نسبت به سایر روش‌ها، نیاز به مراقبت بیشتر.

۷. کاشت ناخن با فرمر

فرمر از ابزار های می باشد که به منظور افزایش طول ناخن ها در کاشت ناخن مورد استفاده می شود، فرمرها متریال گوناگونی مانند پلاستیک، فلز و … در بازار موجود می باشد، به منظور کاشت ناخن به وسیله فرمر باید فرمز مناسب با ناخن را انتخاب نموده، سپس با استفاده از پودر یا ژل ناخن نمونه را به ناخن طبیعی می چسانند و بعد از خشک شدن شروع به سوهان کشی می کنند. کاشت ناخن یکی از روش ساده و سریع می باشد، این نوع کاش مقداری ظریف می باشد، با تیپ کمی نازک تر و ضعیف تر می باشند و ماندگاری کمتری نیز دارد.

مراحل کاشت ناخن با فرمر

  • انجام مانیکور برای تمیز و مرتب کردن ناخن
  • انتخاب و قرار دادن فرم دادن فرم
  • استفاده از پرایمر
  • استفاده از اکریلیکی یا ژل
  • خشک کردن مواد بر روی ناخن
  • شکل دهی پایانی

مزایا: امکان ایجاد فرم دلخواه، عدم نیاز به تیپ مصنوعی.

معایب: نیاز به مهارت بالا، زمان‌بر.

۸. کاشت ناخن گلیتری

روش: ترکیب مواد اکریلیک با پودرهای رنگی و اکلیل برای جلوه‌ای براق.

مزایا: تنوع زیاد، مناسب برای طراحی‌های خاص و جذاب.

معایب: سخت‌تر بودن فرآیند ترمیم و ریموو.

9. کاشت ناخن به روش دوآل

کاشت ناخن قالبی یا دوآل به وسیله قالب هایی با سایز طبیعی ناخن ها انجام می شود که مقداری از مواد کاشت ناخن را در قالب ریخته و با مهارت روی صدف ناخن ها قرار داده میشود و پس از چند ثانیه، قالب را از مواد روی ناخن جدا کرده و بر میداریم. دوام کاشت ناخن قالبی بسیار کم است.

ابزارآلات برای آموزش کاشت ناخن با قالب

نیپر، قالب کاشت، قلم مخصوص کاشت اکریلیک، سرسوهان مانیکور اشکی، سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر، پرایمر، سوهان دستی، ضد قارچ، لیکوئید نیم چرب و… می توان اشاره کرد.

تفاوت کاشت ناخن و مانیکور

واژه مانیکور به معنی مراقبت و زیبا سازی ناخن ها می باشد، مانیکور را می توان به وسیله کوتیل، پاک کننده ناخن، خشک کننده های لاک، موم پارافین و روغن ها استفاده می شود، اما کاش ناخن را می توان زیبا سازی ناخن ها به وسیله ژل، پودر فرم های مناسب را به ناخن ها خواهند داد، کاشت ناخن هم به زیبا سازی و بهداشت ناخن بسیار کمک خواهند شد، کاشت ناخن دارای ماندگاری بیشتری می باشد.

تفاوت کاشت ناخن با لمینیت

در لمینیت ناخن، فرم ناخن ها همان فرم طبیعی می باشد، در این نوع کاشت ژل مخصوص را به صورت لایه ای نازک بر روی صدف ناخن قرار می گیرد، اما در کاشت ناخن لایه های ضخیم برای محافظ و ماندگاری بیشتر بر روی سطح ناخن قرار می گیرد. در کاشت لمنیت لمس ناخن به راحتی حفظ می شود، کاشت ناخن به خاطر نازک بودن قابلیت انعطاف دارد به راحتی ممکن است بشکند. اما در کاشت لمس ناخن تقریبا از بین می رود، سطح ناخن سفت و محکم می شود و دچار شکستی نمی شود. از نظر اقتصادی هزینه های کاشت ناخن با کاور ناخن بیشتر می باشد، در لمینیت مواد می تواند به صورت مستقیم و بدون استفاده از مواد شیمیایی لیکوئیدی بر روی ناخن استفاده نمی شود به همین دلیل از بروز حساسیت های پوستی جلوگیری می کند.

تفاوت کاشت ناخن با ژلیش

کاشت ناخن از مواد موادی پلاستیک و پودر برای استحکام بیشتر ناخن استفاده می شود، که این کار به بلند و ضخیم تر شدن ناخن شما کمک بسیار زیادی می کند. در صورتی که ژلیش ناخن همان لاک می باشد که تنها با ژل که به مستحکم شدن ناخن شما می باشد روی صدف ناخن قرار می گیرد. ژلیش ناخن داری هزینه بسیار پایین تری از کاشت ناخن ها می باشد و عمدتا کاشت ناخن دارای ماندگاری بیشتری نسبت به ژلیش می باشد. در ژلیش ناخن برای خشک شدن مواد بر روی ناخن نیازمند استفاده از ال ای دی یا اشعه ماوراو بنفش برای خشک شدن استفاده می شود. اگر به فرم ناخن خود علاقه دارید می توانید برای استحکام بیشتر آن از ژلیش استفاده کنید.

کاشت ناخن در بارداری خطرناک است؟

کاشت ناخن در بارداری می توانند خطراتی برای مادر و جنین به همراه داشته باشد:

حساسیت: برخی از مواد استفاده شده در کاشت ناخن مانند فرمالدئید، تولوئن می تواند سبب حساسیت های پوستی در مادر شود، که می توانند علائم مانند خارش، قرمزی، تورم، بثورات و سوزش را برای مادر به همراه داشته باشد.

عفونت: کاشت ناخن در بارداری می تواند خطر ابتلا به عفونت های از جمله عفونت قارچی، عفونت باکتریایی و عفونت ویروسی وجود دارد.

آسیب به ناخن های طبیعی: به دلیل تغببراتی که در بدن مادر رخ می دهد، کاشت ناخن می توانند سبب نازک شدن ناخن ها، شکنندگی ناخن ها، تغییر رنگ ناخن ها می توان اشاره نمود.

به صورت کلی نمی توان گفت شواهد علمی برای عوارض کاشت ناخن در بارداری برای جنین خطرناک می باشد، اما می توان گفت مواد استفاده شده در کاشت ناخن می توانند از طریق جریان جون مادر به جنین وارد شود.

کاشت ناخن از نظر شرعی

کاشت ناخن در صورتی که باعث جلوگیری آب به ناخن طبیعی نشود، اشکالی ندارد اما اگر باعث شوند آب به ناخن طبیعی نرسد، وضو و غسل باطل می شود.

آیت الله خامنه ای: کاشت ناخن در صورتی که مانع رسیدن آب به زیر ناخن نشود، اشکال ندارد.

آیت الله سیستانی: کاشت ناخن در صورتی که مانع رسیدن آب به زیر ناخن نشود، اشکال ندارد.

آیت الله مکارم شیرازی: کاشت ناخن در صورتی که مانع رسیدن آب به زیر ناخن نشود، اشکال ندارد.

آیت الله نوری همدانی: کاشت ناخن در صورتی که مانع رسیدن آب به زیر ناخن نشود، اشکال ندارد.

شرایط کاشت ناخن از نظر شرعی

متریال مورد استفاده در کاشت ناخن، از مواد حلال و مضر نباشد، کاشت ناخن به گونه ای انجام شود که مانع رسیدن آب به زیر ناخن شود. ناخن های کاشته شده، از نظر زیبایی و آراستگی با عرف جامعه مطابق باشد

قیمت کاشت ناخن

تعیین قیمت کاشت ناخن بسته به مواردی مانند نوع کاشت ناخن، مدت کاشت ناخن، متریال استفاده شده در کاشت ناخن، موقعیت جغرافیایی تعیین می شود،  نکاتی که برای کاهش هزینه های کاشت ناخن می توانید انجام دهید. از یک ناخن کار حرفه ای در یک سالن زیبایی کوچک استفاده کنید. از روش کاشت ناخن با قالب استفاده کنید، که ارزان تر از کاشت ناخن با تیپ است. در روزهای غیر مناسبتی برای کاش ناخن استفاده کنید، به عنوان مثال در روز های جشن و مناسبت ها هزینه ها افزایش پیدا می کنند. کاشت ناخن در فصل های پاییز و زمستان هزینه های کمتری برای شما به همراه دارند.

بهترین آموزشگاه کاشت ناخن

جمع بندی

نحوه ی انجام خدمات ناخن و مواد مصرفی برای کاشت ناخن از مهمترین مواردی هستند که سلامت ناخنشما را تضمین میکنند انجام انواع کاشت ناخن به صورت غیر بهداشتی و غیر اصولی آسیب های جدی به همراه دارد. شما میتوانید قبل از انجام هر گونه خدمات از  از مشاوره ی رایگان ما بهره ببرید و تمامی سوالات و ابهامات خود را با ما در میان بگذارید.

تیم تولید محتوای پزشکی و سلامت دکتر روم

تیم دکتر روم با حضور پزشکان متخصص، پرستاران مجرب، مترجمان و نویسندگان حرفه‌ای در حوزه تولید محتوای پزشکی و سلامت، تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا اطلاعات دقیق و جامع درباره داروها، بیماری‌ها و سایر موضوعات مرتبط با سلامت را از منابع معتبر علمی گردآوری کرده و در اختیار کاربران قرار دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا