آموزش کاشت ناخن فرنچ

آموزش کاشت ناخن فرنچ، توی حوزه آموزش کاشت ناخن از اهمیت زیادی برخورداره. در واقع یک ناخنکار حتما باید با این روش آشنا باشه چرا که این روش بر خلاف طراحیهای دیگه تا الان از مد نیوفتاده همچنان طرفدار خاص خودش رو داره. خود سرفصل کاشت ناخن فرنچ، به 4 دسته فرنچ ناخن کوتاه، فرنچ ناخن هلویی، فرنچ ناخن رنگی تقسیم میشه. توی این بخش قصد داریم در مورد آموزش کاشت ناخن فرنچ و انواع کاشت ناخن فرنچ صحبت کنیم. اگه به عنوان یک فردی که تازه وارد حوزه ناخن شدید، علاقه دارید یاد بگیرید و یا یاد گرفتید اما دورههای فرنچ رو نگذروندید، دارید این مطلب رو میخونید، توصیه میکنیم تا پایان مجله پزشکی و سلامت دکتر روم همراه ما باشید و با صفر تا صد فرنچ آشنا بشید.
انواع کاشت ناخن فرنچ
همونطور که گفتیم، فرنچ ناخن انواع مختلفی داره. شما میتونید بنابر سلیقه مشتری تنها از یک فرنچ ساده استفاده کنید و یا فرنچهای طرحدار. در هر صورت شما باید با انواع فرنچ آشنا باشید تا طبق نیاز مشتری از هر کدوم استفاده کنید. در ادامه قصد داریم در مورد انواع کاشت ناخن فرنچ صحبت کنیم.
1_ مدل کاشت ناخن فرنچ کوتاه
یکی از انواع مدلهای فرنچ، فرنچ کوتاه هست. توی این فرنچ تمامی مراحل کاشت ناخن فرنچ طی میشه. اما در مرحله سوهانکشی، قد ناخنها کم میشه و در واقع دیگه خبری از بلند بودن ناخن نیست. شاید طراحی و فرنچ این مدل نسبت به مدلهای دیگه یکم سختتر باشه. اما به هر حال تنها فرق این فرنچ با فرنچهای دیگه در ارتفاع ناخن و میزان کوتاهی هست. توی این روش سوهانکشی اصولی و اعمال فرنچ ظریف از اهمیت بالایی برخورداره. در واقع شما باید نهایت دقت و حوصله رو برای این روش بذارید تا فرنچ شما نازک بودن و ظرافتش رو حفظ بکنه.
2_ مدل کاشت ناخن فرنچ هلویی
دومین مدل از انواع کاشت فرنچ، فرنچ هلویی هست. برای کاشت و طراحی ناخن به این سبک، به جای پودر سفید، از پودر هلویی استفاده میشه. بنابراین بستر ناخن رنگ هلویی به خودش میگیره. کار سختی نیاز نیست برای اجرای این کاشت انجام بدید، تنها فرق این کاشت با انواع دیگه در پودر هست. معمولا در این مدل فرنچ، از رنگ سفید برای فرنچ ناخنها استفاده میشه. اما باز بنابر سلیقه مشتری ممکنه متفاوت باشه. به طور کلی فرنچ هلویی در مقایسه با روشهای دیگه طرفدار بیشتری داره. چرا که زیبایی چشمگیری هم داره.
3_ مدل کاشت ناخن فرنچ رنگی
در نهایت یکی از مدلهای دیگه فرنچ ناخن، فرنچ رنگی هست. اینجا دیگه خبری از لاک ژل سفید نیست. معمولا برای فرنچهای رنگی از پودر هلویی یا سفید استفاده میشه. اما لاک ژلها میتونن رنگهای مختلفی داشته باشن. بنابراین برای فرنچ رنگی میتونید از لاک ژل سبز، آبی، قهوه ای، صورتی یا هر رنگی که مطابق با سلیقه مشتری هست استفاده کنید. توی فرنچ رنگی، از مدلهای مختلف هم استفاده میشه و ممکنه فرنچ تنها به کشیدن یک خط نازک در بالاترین بخش ناخن محدود نشه.
کاشت ناخن فرنچ در کرج
به طور کلی در یادگیری کاشت ناخن، فرنچ ناخن یکی از دیزاینهای کلاسیک و پرطرفدار هست که تابع این مدل، لایهای نازک از لاک به رنگهای مختلف در قسمت بالای ناخن کشیده میشه. به طور کلی فرنچ رو میتونید با لاک ژل، چسب فرنچ ناخن، فرنچ با مهر ناخن و… اعمال کنید. این روش در مراکز معتبر معمولا با استفاده از لاک ژل انجام میشه و سایر روشها کاربردی نداره.
ابزار موردنیاز برای کاشت ناخن فرنچ، همون ابزارهای معمول برای کاشت ناخن طبیعی هست. یعنی شما به سوهان برقی، انواع سوهان دستی، دستگاه UV، نیپر، عقب زن، قلم کاشت، پودر هلویی یا سفید، کلینزر، ضدقارچ، بیس کات و تاپ شاین نیاز دارید. در واقع تمام مراحل کاشت ناخن در آموزش کاشت ناخن فرنچ هم اعمال میشه. در ادامه قصد داریم این دوره رو به صورت مختصر توضیح بدیم و شما رو با مراحل کاشت ناخن فرنچ آشنا کنیم.
مرحله اول: زیرسازی
اولین کاری که قبل از کاشت باید انجام داد، زیرسازی و تهیه بستر ناخن برای موادگذاریه. توی این مرحله مانیکور ناخن انجام میشه یعنی با استفاده از عقبزن گوشتهای اضافی یا کوتیکول به عقب زده شده و با استفاده از سوهان برقی و نیپر، برداشته میشه. با استفاده از سوهان برقی مربوط به مانیکور، سطح ناخن با ملایمت خراش داده میشه تا چربیهای اضافی از بین بره و خط و خش کافی ایجاد بشه.
مرحله دوم: تیپگذاری
توی این مرحله بعد از ایجاد خط و خش روی ناخن، باید با استفاده از چسبهای مخصوص، تیپ مورد نظر روی بستر قرار بگیره و با استفاده از سوهان برقی و دستی این تیپ به شکل دلخواه در بیاد. توی این مرحله باید ضدقارچ رو به منظور جلوگیری از قارچ زدن سطح ناخن، به ناخنها بزنید. توی این مرحله شکلدهی به تیپ از اهمیت بالایی برخورداره.
مرحله سوم: موادگذاری
سومین مرحله مربوط به موادگذاری هست. موادگذاری در شکل نهایی ناخن، جلوگیری از ایجاد هوا و در نهایت کیفیت کار از اهمیت بالایی برخورداره. توی این مرحله باید بعد از ایجاد خط و خش و از بین بردن خط تیپ، مواد هلویی یا سفید( بنابر سلیقه مشتری) رو با لیکوئید ترکیب کنید. یعنی اول قلم رو به لیکوئید آغشته کرده و وارد مواد کنید و بعد از برداشتن مقداری مواد، اون رو به طور حرفهای روی سطح ناخن پخش کنید.
مرحله چهارم: سوهانکشی نهایی
بعد از موادگذاری لازمه سوهانکشی آخر رو انجام بدید. برای سوهانکشی از سوهان برقی استفاده کنید و سطح ناخن رو به طور کامل خراش داده و تمیز کنید. با استفاده از سوهان دستی، فرم ناخنها رو مرتب کنید.
مرحله پنجم: طراحی و فرنچ
در نهایت آخرین مرحله در آموزش کاشت ناخن فرنچ، طراحی هست. برای این کار بر اساس سلیقه مشتری از رنگهای خاصی از لاک ژل استفاده میکنید. توی این مرحله نحوه فرنچ ناخن به طور کامل به شما آموزش داده میشه تا یک فرنچ تمیز و یکدست داشته باشید.
کاشت ناخن فرنچ چقدر زمان میبرد؟
به طور کلی پروسه کاشت ناخن و مدت زمانی که طول میکشه، با توجه به سرعت و حرفه ناخنکار از یک ساعت و نیم تا دو ساعت یا بیشتر زمان میبره. اما طراحی ناخن خودش یک زمان جداگانه رو از شما میگیره. معمولا کاشت ناخن با فرنچ کردن و طراحی نهایی اگر توسط یک ناخن کار حرفهای انجام بشه، یک ساعت و نیم و اگر توسط یک ناخن کار تازهکار انجام بشه تا دو ساعت و نیم هم ممکنه زمان ببره. به طور کلی چون فرنچ کردن نیاز به دقت و ظرافت داره، بیشتر از یک لاک ژل ساده هم زمان میبره.
آموزش صفر تا صد کاشت ناخن به سبک فرنچ
در مطالب فوق در مورد آموزش کاشت ناخن فرنچ، مراحل کاشت و انواع کاشت فرنچ صحبت کردیم. به طور کلی شما به عنوان یک ناخنکار باید با فرنچ و انواع روشهای فرنچ آشنا باشید تا بتونید رضایت مشتری رو جلب کرده و هر مدلی که باب سلیقه مشتری هست رو اعمال کنید.
به طور کلی برای آموزش کاشت ناخن، هر چقدر آموزشگاه معتبرتر بوده و از اساتید حرفه ایتری برخوردار باشه، با مدلهای بیشتر و به صورت اصولیتر آشنا خواهید شد. اگه به دنبال آموزشگاه معتبر هستید با برخورداری از اساتید مجرب و پیشرفتهترین متدها و روشهای روز دنیا، به شما این ضمانت رو میده که صفر تا صد کاشت ناخن فرنچ رو به صورت کاملا حرفهای آموزش ببینید. در نهایت با گذروندن دوره ها، مدرک فنی و حرفهای دریافت خواهید کرد.